Totul despre Cenk din serialul “Nemilosul Istanbul”

Mehmet Ozan Dolunay s-a nascut la data de 2 mai 1990 in orasul Ankara.Este unul dintre cei mai talentati actori ai generatiei tinere din Turcia.

A studiat la Liceul Cleveland Hights din America timp de 1 an cu un program de schimb de studenți, dupa care s-a intors in Turcia si a absolvit Liceul Enka.

A absolvit Universitatea Koc, Facultatea de Inginerie mecanică si in paralel a luat lectii de actorie la Atelierul de Teatru Craft Oyunculuk Atolyesi.

Prima aparitie pe micul ecran a fost in anul 2015 in serialul de comedie romantica Tatlı Küçük Yalancılar.

In anul 2016 s-a facut remarcat in serialul Yuksek Sosyete, care a fost difuzat si în Romania.
În prezent joacă rolul principal în serialul de comedie romantică Iyi Gunde Kotu Gunde alături de actrița Elcin Sangu.

Cand nu este pe platourile de filmare, are o viata linistita. Ii place sa isi petreaca timpul in natura, doar cu un termos cu cafea, muzica favorita si o carte buna.
Sporturile sale preferate sunt basketul, voleiul și înotul.

Actorii săi favoriți sunt: Marlon Brando, Meryl Streep, Christoph Waltz, Johnny Depp, Kevin Spacey, Benicio del Toro, Matthew McConaughey, Demet Akbağ, Melisa Sözen, Erdal Beşikçioğlu, Bülent Polat, Tolga Çevik și Olgun Şimşek.

A fost intr-o relatie cu actrița Melisa Senolsun timp de 3 ani si jumătate.

Tanarul Cenk, care si-a conturat foarte bine imaginea, in <lumea buna> a Istanbulului, de veritabil “crai”, caruia ii placea doar sa se distreze, trece printr-o transformare uluitoare dupa ce o cunoaste pe Cemre (Sera Kutlubey), fiica cea mare a familiei Yilmaz. Indragostit de frumoasa femeie, el lupta sa demonstreze ca este un barbat demn, responsabil, de incredere. In plus, Cenk duce povara unui secret teribil; el este autorul accidentului suferit de varul lui Nedim (interpretat de Berker Guven), in urma caruia acesta a ajuns in scaunul cu rotile.

Related Posts

Next Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *